Van 5 t/m 7 oktober a.s. doe ik mee aan de Kunstbeurs van het Oosten te Nijverdal. Meer informatie vanaf half augustus onder het hoofdstuk "activiteiten" x

Filmportret:

Ik ben kort geleden filmisch geportretteerd in het programma “vergezicht” van de regionale tv de BLOS. Voor een leuke indruk van mijn aanpak in mijn werk en van mijn prachtige werkomgeving kunt u ook hieronder het filmpje bekijken.

Diversiteit

Ik beheers verschillende technieken en onderwerpen, maar momenteel werk ik het meest met de materialen olieverf, acrylverf en pastel. Ook met allerlei mengtechnieken met acryl-, pastel en aquarelverf, maar ook met aquarel en inkt werk ik graag.

Heeft u interesse in mijn werk, of wilt u wat meer weten over de workshops die ik regelmatig zowel in Nederland als op verzoek in het buitenland geef, dan kunt u altijd contact met mij opnemen.

Portretten

Eén van mijn specialiteiten is het onderwerp portret, waarbij ik niet alleen het uiterlijk van de geportretteerde maar vooral ook zijn/haar uitstraling probeert te treffen, wat de tekening vaak weer een extra dimensie geeft. Ook kan ik vaak heel goed met gebruik van verschillende foto’s overledenen levensecht op het doek of papier zetten. In mijn vrije werk richt ik mij de laatste jaren op de onderwerpen paarden, naakten en/of combinaties daarmee. Ook ben ik kort geleden begonnen met mijn serie “inner” waarvan u de eerste onder Galerie kunt zien. Deze net begonnen serie heeft als inspiratiebron voor mij bekenden, welke ik dan “innerlijk portretteer”. Uiteraard door mijn eigen gekleurde bril!

Kenmerken

Mijn vrije werk kenmerk zich door een krachtige toets, ongeacht het materiaal, en vooral de dynamiek van de lijnen en vlakken geven het eindresultaat een levendige en dynamische uitstraling. Af en toe maak ik een “uitstapje” naar abstract werk. Het zou zó maar kunnen dat dit in de toekomst steeds vaker kan gaan gebeuren…