Wie is Kunstenares Else van der Sloot?

Else in het kort

Else Is in 1981 afgestudeerd aan de Nieuwe-Leraren-Opleiding te Delft. Hierna geeft zij een aantal jaren les in Tekenen en Reclametekenen in het Voortgezet Onderwijs.

In 1993 verhuist Else naar Boxmeer. Hier ontwikkelt zij steeds meer haar eigen stijl. Ook geeft Else sinds 1995 cursussen en workshops. Verder werkt ze aan opdrachten en diverse projecten, zoals in 2014 en 2015 aan het prachtige project Negentig+.

Mail met Else

Filmportret

Else is geportretteerd in het programma “vergezicht” van de regionale tv de BLOS.
In deze film krijg je een goede indruk van haar werkwijze. Hieronder kan je het portret van Else bekijken.

Kenmerkend voor het werk van Else:

Diversiteit

Else beheerst verschillende technieken en onderwerpen, maar momenteel werkt ze veel met olieverf, acrylverf en pastel. Ook diverse mengtechnieken met deze materialen plus aquarel, inkt en kleurpotlood behoren tot haar meer gebruikte technieken. Sinds 1,5 jaar werkt zij ook aan portretten in keramiek.

Else geeft ook graag cursussen. Else weet als geen ander mensen te motiveren en geeft haar talent met liefde door aan haar cursisten.

De cursussen van Else

Dimensie

Else is vooral gespecialiseerd in portretten, zowel van mensen als van dieren. De gelijkenissen zijn niet alleen treffend maar zij weet ook de bezieling van degene in het portret te vangen. Dit geeft haar werk een extra dimensie. Else kan ook dierbare overledenen levensecht portretteren.

In haar vrije werk, maar ook in opdracht, richt zij zich de laatste jaren behalve op paarden ook op haar geliefde dans: de Argentijnse Tango.

De portretten van Else

Kracht

Else:
“Mijn werk kenmerkt zich door een krachtige toets en veel contrasten, ongeacht het materiaal. Vooral deze dynamiek van de lijnen en vlakken geven het eindresultaat een levendige en dynamische uitstraling.

Regelmatig maak ik een “uitstapje” naar abstract werk. Het zou zó maar kunnen dat dit in de toekomst steeds vaker kan gaan gebeuren…”

De paarden van Else

Meer weten over Else en haar werk?

Heb je interesse in een kunstwerk van Else?

Meer Info over de kunst en cursussen van Else?


Maar denk bijvoorbeeld ook aan:

  • Een workshop organiseren, dit kan ook in het buitenland
  • Een geweldig idee voor Else
  • Aan Else vertellen wat een prachtig werk zij maakt
  • Iets totaal anders?

Neem contact op met Else van der Sloot


Stuur Else een mail met je vraag en/of opmerking en zij neemt snel contact met je op.

Else helpt je graag verder.


Mail Else

Maar bellen mag natuurlijk ook:

Klik om te bellen!