De tevreden klanten van Else

Evelyn Gómez

“Ondanks het feit dat ik geen “kunst”-achtergrond heb, ben ik in staat om te zien waarin Else’s werk zich onderscheidt van anderen. Ik ben namelijk erg gevoelig voor de “personal touch” die vooral bij portretten goed tot uiting komen. Ze is niet alleen technisch ontzettend goed maar zij weet de uitstraling/persoonlijkheid weer te geven die ik vaak mis bij andere schilderijen. Dus niet zo zeer de bezieling van Else maar die van de persoon die ze vastlegt,ronduit prachtig!!”

Frank Bekkers

“Else creates her own world, passionate and inspiring.”

IJsbrandt Roovers

“Else schildert portretten en dieren in een kleurige realistische weergave. Else schildert de zichtbare zijde van het goede.”

Rob Vonk

“Voor de verjaardag van mijn vrouw was ik op zoek naar het ultieme cadeau. Op de website van Else kwam ik een schitterend beeld van een paardenhoofd tegen. Else kan niet alleen prachtig schilderen maar ook beeldhouwen. Mijn vrouw was sprakeloos van het beeld, zo mooi vond ze het :-)!”

José Vloet

“Else is a great teacher; she is learning you the basics but gives you the right space to make things in your own way. Besides, she creates the right atmosphere to work in. Her own drawings and paintings are absolutely fabulous and with an enormous variety.”

Michiel van der Sloot

“Else is a very creative and professional artist in photography, creating paintings such as portraits and also carving. Especially her painted portraits are really exceptionally good, expressing the personality of a person very well. I can do only one thing: recommend her to you.”

Sonja Houting

“Else heeft voor mij een schitterend schilderij gemaakt van de paarden die ik destijds had. Else heeft ze treffend op het doek gezet. Alsof ze er zo af kunnen galopperen. Helaas heb ik van 2 paarden afscheid moeten nemen. Maar door dit schilderij blijven ze voortleven.”