In opdracht

U geeft mij een opdracht, hoe werkt dat?

Cadeaubon geven?

"Live" portretten.

regelmatig werk ik in opdracht. Hierbij houd ik rekening met de specifieke wensen van de u, de opdrachtgever. Een portret van een familielid, geliefde of andere dierbare? Of van uw geliefde huisdier(en)? Dan kan, zowel in 2D als in 3D.

Maak dan eerst een geheel vrijbelijvende afspraak ter oriëntering.  Tijdens deze afspraak kunt u uw wensen met mij overleggen. Tijdens het begin tot het eind van het werkproces maak ik foto’s van uw opdracht. Zo heeft u bij het werkstuk zelf ook nog eens het groeiproces. Altijd weer leuk om later op terug te kijken!

Zie ook de ‘Opdrachten galerij’ onderaan deze pagina. Opdrachtgevers die u voor gingen!

Het is nu ook mogelijk om bij mij een cadeaubon* te bestellen. De bon wordt dan altijd in overleg met de gulle gever “op maat” gemaakt.

Een leuk geschenk dat altijd “past” voor diegene die bijvoorbeeld een naaste, een vriend(in) of een jubilaris graag wil verassen met een mooi en origineel werk van mijn hand.

U kunt een bon bestellen door contact op te nemen met Else.

*Een cadeaubon is in principe 2 jaar geldig.

U kunt mij een “live” portret van uzelf of van iemand anders laten maken. Dat kan in mijn atelier of bij u thuis. Het maken van het portret duurt maximaal 2,5 uur. Tijdens het werkproces maak ik tevens wat ondersteunende foto’s. Leuk voor u om later op terug te kijken.

Een “live” portret in acrylverf is op het formaat 30 x 40 cm. en kost €250,-*
Dit is inclusief een goede ophangmogelijkheid aan het doek.

Een “live”portret in potlood of houtskool is op het formaat 30 x 40 cm. en kost €160,-*
Daar snijd ik dan een passe-partout bij, opdat de tekening ook metéén ingelijst kan worden. (In een zelf aan te schaffen lijst) De buitenmaat van het geheel wordt dan 40 x 50 cm.

*Excl. eventuele reiskosten.

De opdrachten galerij

« 2 van 2 »